Sproščujoče počitnice v luksuznem resortu: BIG BERRY

V neokrnjeni naravi v prikupni vasici Primostek v Beli krajini, se nahaja luksuzni resort BIG BERRY.

BIG BERRY simbolizira naraven in zdrav način življenja. Združuje potrebo po bivanju v naravi z udobjem sodobnega doma.

 

Njihov logo je krog BIG BERRY, saj je krog najpopolnejša oblika v naravi: nima prekinitev, simbolizira večnost, srečo, povezljivost…

 

Sedem hišk na 25.000 kv. metrih zagotavlja  luksuz, ki ga je moč doživeti v čudoviti naravi ob reki Kolpi.

Prav vse hišice imajo dostop do reke, vključujejo veliko teraso z masažno kadjo, katera poskrbi za popolno sprostitev.

 

 

Z vsakodnevnimi organiziranimi izleti lahko spoznaš celotno, res prekrasno Belo krajino, njeno naravo, posebnosti in ponudnike.

Zjutraj naju je pričakal zajtrk v košari, katere dobrote sestavljajo z lokalno pridelano hrano. Njihove domače izdelke pa lahko kupiš tudi v samem resortu BIG BERRY ali pa se odpraviš do bližnjih kmetij. Midva s partnerjem sva se odpravila do EKOLOŠKE KMETIJE  TOTTER (ki je od resorta oddaljena slabih 10 minut), kjer sva si kupila izdelke tudi za domov.

Ves čas bivanja v resortu je gostom na voljo tudi tamkajšnje osebje. Moram jih vse zelo pohvaliti, saj so zelo ustrežljivi, prijazni, še posebej pa naj omenim vodjo resorta Tomislava, ki se resnično trudi, da se gostje v resortu dobro počutijo.

Bivanje v naselju nudi gostom zraven luksuznih mobilnih hišic še raznolike aktivnosti in značilnosti celotne destinacije. Nudi popoln ambient za sproščene počitnice in je neverjetna lokacija za romantični piknik z odlično lokalno hrano. Reka Kolpa nudi v poletnih mesecih možnost kopanja, vožnje s SUP deskami, kajaki, kanuji, v katerih si lahko prirediš malo drugačen romantični piknik. Na voljo je tudi prostor za peko na žaru, terasa za sončenje, otroško igrišče in teren za odbojko. V sklopu resorta je možen tudi brezplačen najem koles.

 

 

BIG BERRY resort je še posebej priljubljen za vse ljubitelje narave. Krasna okolica v objemu reke Kolpe, ki poskrbi za še bolj čarobno ozadje na fotografijah. Vsekakor ob kratkem sprehodu po resortu nastane veliko raznolikih fotografij.

Preizkusite tudi njihovo slavno BIG BERRY gugalnico, ki je kot naročena za zabavo in fotografije, ki so sijoče, pisane in “polne življenja”.

 

 

V kolikor želite, da so na fotografijah ujeti momenti kot so pristni nasmehi, pogledi, objemi, spontanost, se obrnite na tamkajšnjega fotografa: Boruta Petrica. Borut naju ni prepričal le s svojim delom, ampak tudi s svojo pozitivno energijo. Zelo priporočava, ter se mu hkrati zahvaljujeva za čudovite fotografije!

 

 

 

Po želji vam v naravi, v prikupni hiški priredijo tudi romantično večerjo.

 

 

Zahvaljujeva se resortu BIG BERRY za gostoljubnost ter ga z veseljem priporočava vsem, ki si želite popolne sprostitve.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja