Luksuzna vila na BALIJU

BALI – raj na zemlji. Slavni otok s svojo raznoliko pokrajino velja za sanjsko in priljubljeno destinacijo na svetu.  Le kdo si ne bi želel dopustovati na čudovitem Indonezijskem otoku?

Dopust meseca oktobra sva bookirala preko spletne strani: Booking.com s katerim sva iz izkušenj povedano zelo zadovoljna. Letalske karte iz Dunaja pa po ugodni ceni rezervrala preko agencije Sonček, kjer sva si doplačala tudi zavarovanje med samim letom ter med bivanjem na otoku.

Že ob pogledu na fotografije nama je Ziva a Boutique Villa v trenutku vzela dih-bila je popolna.

Je butična vila pol-odprtega tipa. Pohvali se lahko z pravo mero elegantnosti s kar 240m2, čudovito odprto kopalnico, kuhinjo v kateri ti tamkajšnji kuharji pripravijo božanski zajtrk po tvoji izbiri (lahko ti ga servirajo tudi v bazenu), razkošno spalnico in zasebnim bazenom (infinity bazen je bil res OGROMEN: 10m x 3.5m).

Prav vedno, ko sva zapustila “svojo” vilo in prišla nazaj, so bile menjane brisače ter vila povsem urejena, osebje je poskrbelo, da so lahko tvoji možgančki bili na “off” in ti ni bilo treba “migniti s prstom”.

Ziva a Boutique Villa stoji v osrčju središča Seminyak, ki velja za luxuzno nakupovalno središče. Ta je od letališča Denpasar (kjer sva pristala) oddaljen dobrih 40 minut vožnje z avtom (če upoštevamo prometno konico) od glavnih znamenitostih na Baliju pa okrog 50 minut (vožnje s skuterjem-kar je na Baliju najbolj priporočljivo).

Ko te toplo sprejmejo in ti razkažejo res ogromno vilo (ki bo tvoja vseh 15 dni), povejo da ti vsako jutro skuhajo zajtrk po tvoji izbiri, da nudijo storitev brezplačnega prevoza v notranjosti območja Seminyak, “butler servis” 24h na dan, kaj bi si lahko želela še boljšega? Da o sami vili sploh ne govorim.
Vroče priporočam.

 se nadaljuje …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja