Kislinski piling: vedno bolj priljubljen!

Ne bi verjela, če ne bi tudi sama preizkusila: KISLINSKI PILING.

S kislinskim pilingom sem se tako rekoč rešila težav s kožo na obrazu (kjer sem imela prej veliko mini mozoljčkov, jih že po 2. uporabi tega pilinga ni bilo več)!

Rezultat uporabe tega pilinga je celostna prenova – splošno izboljšanje kožne slike tako na epidermalni kot tudi dermalni ravni. Za želeno prenovo vseh vrst kože obraza, vratu in dekolteja ne glede na starost in spol!

Predstavila bom izdelke PEEL RE-NEW iz kolekcije Afrodita Professional, katerih sem uporabnica tudi sama.

Uporabite jih lahko za pomlajevanje, revitalizacijo in vlaženje, globinsko čiščenje ter omejitev razmnoževanja bakterij.

Izdelki PEEL RE – NEW niso primerni za:

 • zelo tanko in kuperozno kožo;
 • nosečnice, doječe matere, kronične bolnike ter bolnike, ki se zdravijo s kemoterapijo;
 • če imate herpes;
 • uporabo v času dermatoloških zdravljenj in sončenja;
 • uporabo 1 teden po depilaciji;
 • kožo okrog oči ter predele kože s permanentnim make up-om, tatuji in kožnimi znamenji (med postopkom nege je potrebno omenjene predele ustrezno zaščititi);
 • poškodovano in obolelo kožo.

Izdelki PEEL RE-NEW na osnovi AHA KISLIN z odstranjevanjem poroženele plasti kože začasno povečajo fotosenzibilnost kože. Zaradi tega so primerni zgolj za uporabo v poznojesenskem, zimskem ter zgodnjepomladanskem času. Le za večerno nego, čez dan pa je potrebno kožo primerno zaščititi pred UV-ŽARKI.

Nanos izdelkov na osnovi AHA in BHA kislin lahko izzove  pojave blage do zmerne rdečice, občutka toplote, ščemenja, zbadanja in skelenja na koži. Gre za normalne reakcije, v primeru nepričakovanih reakcij na koži pa izdelek nemudoma sperite z obilico vode ali pa kožo nevtralizirajte!

Potek kislinskega pilinga z izdelki linije PEEL RE-NEW:

 • AHA ČISTILNA PENA

Najprej si obraz, vrat in dekolte osvežim z vodo, nato nanesem AHA čistilno peno in jo dobro vtrem (pena je na pumpico, zato je veliko bolj higienska), na koncu pa splahnem z obilico vode, ter kožo toniziram. Odstrani obrazna in očesna ličila, kožo temeljito očisti in razmasti, ohranja naravno pH ravnovesje kože ter je ne izsuši. Priporočljiva je za vse vrste kože. Primerna za vsakodnevno jutranjo in večerno uporabo.

 • BHA EKSFOLIANT

Ključne aktivne sestavine: 2% salicilne kisline, izvleček koprive, izvleček hrasta, pantenol (provitamin B5).

Zvečer nanesite na očiščeno kožo 1 polno pipeto, ga pustite delovati 2 minuti, brez izpiranja. Nadaljujte z nanosom AHA eksfolianta.

Prodira globoko v pore kjer učinkuje izrazito čistilno, blago antibakterijsko in odstranjuje odmrle ter spodbuja nastajanje novih kožnih celic, zmanjšuje nastajanje nečistoč, zožuje razširjene pore, osveži polt ter koži tako zagotovi pomlajen videz.

 • AHA EKSFOLIANT LIGHT (nežen, lahko uporabite tudi STRONG – intenziven)

 

 

Ključne sestavine: 5,8 % glikolne in mlečne kisline, pektin

1 polno pipeto AHA eksofianta, nanesite na kožo (tja kjer je že nanesen BHA eksofiant) ter pustite učinkovati 10 min. Nato njegovo delovanje prekinite z nanosom NEVTRALIZATORJA.

Učinkuje kot nežen organski piling, ki z raztapljanjem medceličnih povezav odstrani odmrle kožne celice . Posvetli pigmentne madeže, izboljša enakomernost tena kože, redefinira – zgladi kožni relief, aktivira sintezo kolagena ter zmanjša gube.

 • NEVTRALIZATOR

Torej, kot sem ravno omenila, z nevtralizatorjem prekinemo delovanje BHA in AHA EKSFOLIANTA. Nevtralizator nanesite na predele kjer ste uporabili BHA in AHA eksfoliant, ter ga po 1-2 minutah sperite z obilico vode. Kožo obvezno tonizirajte ter nanesite izbrano negovalno kremo.

 

Kislinski piling izvedite 1- (tanka in občutljiva koža) do 2-krat tedensko. Priporoča se 1 mesečna eksfoliacijska kura 2-krat letno.

 

Poskusite (kot sem sama), ne bo vam žal!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja